Članski materijal za 2022. godinu

Obavještavamo naše članstvo da su u prilici nabaviti članski materijal za 2022.godinu. Ovom prilikom ističemo da je cijena članskog materijala ista kao i prethodne godine, odnosno da članska markica iznosi:

 • Juniori 15KM (mladi do 18 godina);
 • Nezaposleni i penzioneri 25KM (osobe starije od 18 godina koje nisu u radnom odnosu; odnosno osobe koje su penzionisane po bilo kom osnovu);
 • Seniori 35KM (osobe starije od 18 godina koje su u radnom odnosu).
  Cijena članske iskaznice iznosi 5 KM s tim u vezi da će se i ove godine će se moći nabaviti nova plastificirana Savezna iskaznica dok postojeće papirne će važiti još jednu godinu.
  Novi članovi ili članovi koji žele odmah izvršiti zamjenu iskaznice će morati ispuniti Savezni obrazac koji će biti dostupan u prostorijama društva ili na našoj web stranici.
  Postani član, druži se, upoznaj Bosnu i Hercegovinu! Planinarstvo nije nužno penjanje vrhova, nego i svaki vid interakcije sa prirodom u skladu sa vlastitim željama i mogućnostima, a pri čemu se sama priroda ne mijenja i ne ugrožava. Definišući planinarstvo na ovaj način, nećemo postavljati pitanje kada se čovjek kao vrsta počeo baviti planinarstvom, nego naprotiv kada je to prestao?
  Bilo kuda, Konjuh svuda!

Leave a Reply

%d bloggers like this: