UČLANJENJE

Kako postati član društva

Želiš postati član jednog od najprestižnijih planinarskih društava u Bosni i Hercegovini ali nisi u prilici lično se prijaviti zbog poslovnih obaveza, ne živiš u blizini ili si čak u inostranstvu?

Učlanjenje u planinarsko društvo PD “Konjuh” Tuzla je jako jednostavno i mogu se učlaniti svi zainteresovani građani Bosne I Hercegovine i izozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa.

Potrebno je doći na sastanak društva te predati osobni dokument sekretaru te uplatiti godišnju članarinu ili putem online obrazca.

                                                       Od danas možeš postati naš član u tri jednostavna koraka:

1. preuzmi i popuni dokument „članski obrazac PS – FBiH“ na linku ispod

2. izvrši uplatu za članski materijal (primjer na fotografiji);

3. pošalji ispunjenu prijavnicu i fotografiju uplatnice na e-mail društva: pdkonjuh1951@gmail.com

Za više informacija oko online učlanivanja kontaktirati sekretara društva: Mujabašić Jusuf, 062/317-805

Tvoja članska kartica će ti biti uručena prvom prilikom dolaska na sastanak društva ili pristupanjem nekoj od naših aktivnosti.

Bilo kuda, Konjuh svuda!

Primjerak uputstva za ispunjivanje uplatnice za uplatu članarine u PD Konjuh Tuzla

Članski obrazac PS -FBiH

Postani član, druži se, upoznaj Bosnu i Hercegovinu! Planinarstvo nije nužno penjanje vrhova, nego i svaki vid interakcije sa prirodom u skladu sa vlastitim željama i mogućnostima, a pri čemu se sama priroda ne mijenja i ne ugrožava. Definišući planinarstvo na ovaj način, nećemo postavljati pitanje kada se čovjek kao vrsta počeo baviti planinarstvom, nego naprotiv kada je to prestao?

Bilo kuda, Konjuh svuda!

%d bloggers like this: